сряда, 15 юни 2016 г.

Хладилник с две крила от Liebherr

Ако искате по-нестандартен хладилник у дома и сте готови да “развържете кесията” за по-луксозен уред, тогава Liebherr има някои доста доби предложения за вас, които не само няма да ви разочароват, но дори и ще надхвърлят най-смелите ви очаквания.

Голям хладилник с две крила от ЛибхерСред луксозните уреди на Liebherr ще намерите хладилниците с френско отваряне, които казано на по-прост език са уреди с две крила - едно за хладилника и едно за фризера. Тези хладилници дават гарантия за лукс и естетика, която няма да откриете при никой друг бранд.

Обикновено това са някои от най-шикозните решения на пазара, като те могат да бъдат както свободно стоящи, така и вградени в останалата част от кухненското обзавеждане. Това е гаранция за успешно сливане с кухненския интериор, без значение какво харесвате и какъв ефект желаете да постигнете.

Хладилниците Liebherr, макар да са гаранти за качество и стил, все пак може и да не паснат на всяко жилище. Така например ако поставите такъв уред в малко жилище, то има твърде голяма вероятност да не можете да намерите достатъчно пространство наоколо.

Имайте все пак предвид, че тези хладилници традиционно са доста по-големи от останалите и по тази причина се налага да се предвиди малко по-голям пространство. Това е причината, поради която ги поставят единствено в по-големи къщи и апартаменти, при които в кухнята все пак няма да се заеме твърде голяма част от помещението.

Както вече споменахме, Liebherr е гаранция за естетичен външен вид и дизайн, ето защо при по-луксозните модели се набляга изключително много на външния вид на уредите. При по-скъпите модели от типа с френско отваряне уредите обикновено се предлагат в различни цветове, като при тях цветовете най-често са нестандартни и в доста по-редки случаи - бели.

В повечето случаи едната страна на уреда е заделена единствено за хладилно отделение, а другата - за фризерна камера. Това означава, че ще имате много по-голямо пространство за фризер, отколкото ако се доверите на един обикновен хладилник.

Има случаи при които хладилниците с френско отваряне не са с толкова голям фризер, а вместо това притежават и отделение за вино, в което температурата може да се регулира изключително прецизно и внимателно за да се постигне идеалната среда за съхраняване на тази деликатна и претенциозна напитка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар