събота, 14 май 2016 г.

Либхер хладилници - цени

Чудили ли сте се някога дали има наистина голямо значение това на каква цена е вашия хладилник у дома? Ако е така, в тази статия ще кажем на кратко какво представляват различните хладилници според ценовия диапазон.

Между 300 и 500 лева…

Говорим ли за Либхер хладилници цени между 300 и 500 лева са нещо, което е съвсем нормално и може да се види във всеки онлайн магазин за бяла техника, във всеки специализиран магазин на Либхер и разбира се във всеки добре оборудван с бяла техника хипермаркет.

Хладилниците в този ценови диапазон се отличават с отлично качество, а материалите от които са изработени по нищо не отстъпват дори и на най-скъпите модели. Освен това, тези уреди предлагат надеждност, работят безотказно и имат много голяма продължителност на живота.

Това което ги отличава от по-скъпите модели е единствено факта, че имат значително по-малко екстри, което е и основната причина за ниската цена.

Между 500 и 2000 лева…

Всички модели Либхер хладилници цените на които попадат в границите между 500 и 2000 лева могат да се нарекат среден клас и по един или друг начин всички те са създадени за да удовлетворят нуждите на средностатистическото семейство.

Ако сте с по ограничен бюджет ви съветваме да се концентрирате в ценовия диапазон между 500 и 800 лева. Щом става дума за Либхер хладилници цени между 500 и 800 лева са нещо като златна среда и в този диапазон можете да откриете всичко, от което се нуждаете.

Над 2000 лева…

При Либхер хладилници цени над 2000 лева ясно говорят за лукс. Обикновено уредите които попадат в този ценови диапазон притежават наистина доста широко разнообразие от екстри.

На горе е трудно да се определи ценова граница, но все пак някои от най-луксозните уреди достигат до около 3000 лева. Обикновено най-скъпи са хладилниците за вграждане в стена или шкаф, които могат незабележимо да се превърнат в част от околния дизайн.

Друга възможност за доста сериозно завишаване на цената са уредите с по-нестандартни цветове, които дори и да не притежават много екстри могат да струват двойно спрямо един класически хладилник, просто защото са в различен цвят.

Искаме отново да подчертаем, че цената не отразява това колко здрав ще е някой уред и колко ефикасно ще ви служи, а по-скоро колко допълнителни функции и екстри вървят ръка за ръка с него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар