събота, 14 май 2016 г.

Хладилници Либхер - цени

Всеки дом в един момент се нуждае от нов хладилник. Я старият вече се е повредил, я правите голям ремонт и искате да подновите и техниката, с която разполагате, я просто ви е омръзнало и търсите нещо ново, с което да освежите дома си. Ако огледате внимателно различните марки на пазара, то най-вероятно ще забележите, че 2 - 3 се открояват значително измежду останалите, а сред тях най-често се отличава Либхер.

Когато става дума за хладилници Либхер цени между 300 и 700 лева са нещо доста масово, което обхваща една много голяма част от продуктите на пазара. В по-ниския ценови диапазон от около 300 лева ще намерите по-обикновени уреди. Понякога те могат да са без фризер, а в някои случаи дори и без хладилна камера, но с нарастване на цената все повече екстри се включват към уредите.

Ако имате желание за нещо по луксозно от хладилници Либхер цени над 700 лева не бива да ви плашат. Действително в първия момент може да ви се стори малко скъпо, но като се замислите ще откриете, че при хладилници Либхер цени от около 700 или 800 лева отговарят на модели от други марки в ценовия диапазон 1200 - 1400 лева.

Приината поради която при хладилници Либхер има много по-ниски цени отколкото при други марки са най-различни, но в основата на всичко лежи по-добрата оптимизация на разходите в процеса на производство, правилното оползотворяване на всички материали, както и внимателното премисляне на това как да бъдат оптимизирани разходите за реклама.

Част от популяризирането на Либхер се дължи на това, че марката влага голяма част от капиталите си не в реклама, а в опити да занижи цената на продуктите, което лесно ги прави откроими на пазара за бяла техника. Това само по себе си е достатъчна реклама, защото така ще се привлече вниманието на повече хора, които от собствен опит да препоръчат хладилниците Либхер на свои близки.

Ако от своя страна търсите нещо луксозно сред моделите на хладилници Либхер цени между 2000 и 3000 лева също са възможни. Тук разбира се става дума за уреди, при които има по-специфичен дизайн, евентуално различен цвят и много допълнителни екстри. Не малка част от тези уреди са предназначени за вграждане, което допълнително ги оскъпява.

Няма коментари:

Публикуване на коментар