вторник, 7 юни 2016 г.

Какви са най-ниските цени за хладилник с фризер Либхер

Наличието или липсата на фризер до известна степен се отразява на цената на уреда когато си избираме нов хладилник. Съответно, хладилниците с фризер често могат да са малко по-скъпи в сравнение с хладилниците, които нямат наличен фризер. Това обаче далеч не е единствената причина.

Цени за хладилник с фризер Либхер
Както ще можете да се уверите сами ако разгледате какво се предлага в търговската мрежа, хладилник с фризер Либхер и хладилник без фризер от същата марка понякога се предлагат на една и съща цена. Грешно е да мислим, че фризерът е важен за всеки, защото някои семейства предпочитат да имат за целта друг уред - отделен, самостоятелен фризер.

Ако вашият случай не е такъв и вие сте от класиците, които искат да си купят хладилник с фризер Либхер, тогава трябва да знаете, че тази марка предлага най-добрите цени за този тип уреди. Всъщност, най-изненадващото е, че можете да откриете дори цени от между 300 и 400 лева!

Основната характеристика на уредите, които започват от това стъпало на цените е това, че обикновено те са доста малки и компактни. Разбира се, ако живеете в малко жилище и всеки сантиметър е от значение, то за вас това може да е дори много по-добре, отколкото да купувате голям уред, за който няма достатъчно място.

Малките хладилници обаче също си имат фризер. Той обикновено също е доста компактен, но ако не сте от онези хора, които се запасяват с пресни плодове и зеленчуци във фризера за зимата, то това малко фризерче може да ви свърши чудесна работа. Всъщност този тип уреди са предостатъчни за хора, които живеят сами или с още един човек.

Тенденцията за малки по размер уреди остава до около 600 - 700 лева, което е най-ниската цена за по-големи хладилници с фризер Либхер. При тези цени за първи път се появяват уреди с размери 160 - 170 сантиметра, като това са в същото време и най-търсените уреди на българския пазар.

За тях се казва, че съчетават оптимално цена, размери и функции, но без да са твърде натруфени с излишни екстри, които повечето потребители така или иначе най-вероятно няма да използват. Във височина цените могат да достигат доста големи стойности, но всичко това е лукс и допълнителни функции, за които човек трябва да плаща единствено ако има предостатъчно средства и желание.

Няма коментари:

Публикуване на коментар