събота, 14 май 2016 г.

Либхер - цени за всеки, но с качество на високо ниво

Всеки един човек иска да има в дома си най-доброто когато става дума за техника и за обзавеждане. За съжаление, това не винаги е възможно, защото обикновено качествените неща са и по-скъпи.

Но все пак има не малко случаи, в които качеството и цената не са много тясно обвързани по между си и доста надеждни и качествени продукти се предлагат направо за без пари.

Една от известните марки хладилници в пълна сила попада в тази категория продукти. Така пример при хладилници Либхер цени по-ниски от тези на която и да било друга марка хладилници, с лекота може да е много по-качествена от всеки друг двойно по-скъп уред от друг производител на пазара.

Съотношението при Либхер цена - качество е именно от тези примери, при които нещо може и да струва много малко, но да бъде здраво, естетично и надеждно.

Едно скорошно проучване показва, че приблизително 90% от българите биха поставили марката Либхер сред най-здравите и надеждни хладилници и 2 от всеки 3 анкетирани би препоръчал уреда на свои близки.

Това показва, че при Либхер цена и качество се допълват в изключително успешна комбинация, правейки марката лидер на родния пазар.

При някои уреди Либхер обаче цените могат да са изключително високи. Тук става дума за луксозния клас хладилници, които са сравнително по-редки и имат за цел да привлекат по-платежоспособните потребители.

В този пазарен дял попадат например уредите за вграждане Либхер цена при които можете да откриете и над 200 и дори над 3000 лева. Разбира се, сред луксозните модели има и не малко свободно стоящи хладилници, при които има нещо специфично.

Понякога това е дори цветът или дизайнът на по-скъпите уреди. Не е тайна, че при хладилниците един уред, чийто цвят е нетрадиционен може да достигне два пъти по-висока цена от тази на уред със същите параметри, но с традиционен цвят.

Обикновено при хладилниците Либхер с по-високи цени от нормалното е на лице и значително по-голям размер на уреда.

Така както най-малките хладилници обикновено са на най-ниски цени, по същия начин и сред най-скъпите модели на пазара обикновено уредите са с височина над 2 метра.

Да не говорим, че много от тях са изградени от не едно, а две крила и наподобяват гардероб, особено ако говорим за вграждаемите модели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар