събота, 14 май 2016 г.

Хладилници Liebherr - цена под минимума

Наскоро проведено малко допитване сред хора от различни възрасти посочва, че нагласите на потребителите в страната са, че най-евтините хладилници на родния пазар струват около 400 - 450 лева.

Това действително е близка стойност, но при Liebherr цена като тези дори не са най-ниските.

Действително ако говорим за повечето популярни марки хладилници, няма как да се отрече, че 400 - 450 лева е много ниска сума и при много марки подобна цена всъщност дори не съществува, защото моделите са много по-скъпи.

Интересното при немската марка е, че при Liebherr цени от около 300 лева са напълно възможни и за много потребители това е доста изненадващо.

Може би ще забележите, че някои от най-евтините модели хладилници на Liebherr отсъстват от големите търговски вериги и това си има много просто обяснение.

Просто ако най-евтините модели присъстват сред артикулите, то всичко останало ще започне да изглежда твърде скъпо и това ще намали приходите от продажби на по-скъпа бяла техника.

Не липсва и скептицизъм в много хора. Той е предизвикан от това, че след като дадена марка има толкова евтини артикули, това може да е сигнал за по-ниско качество.

За щастие подобно нещо е напълно излишно да споменаваме, че не е истина и че няма никакви проблеми с качеството на хладилници Liebherr.

Това всъщност може да се обясни много лесно. По-евтините модели хладилници Liebherr цени при които можете да намерите от около 300 - 350 лева, са толкова евтини просто защото техните допълнителни функции и екстри са смалени до минимум.

Така например най-евтиният модел хладилник не притежава нито фризер, нито хладилна камера, което обяснява защо цената му е толкова изкушаваща.

Освен това, не бива да се забравя и това, че всички тези толкова евтини модели са доста дребни като големина и имат наистина ограничен капацитет.

Това не бива да ви тревожи ако живеете сами или пък с най-много още един човек. Все пак не всеки има кой знае колко големи нужди.

Да не говорим, че много хора се хранят и на вън или с готови храни и по тази причина фризер и камера изобщо не са им необходими.

Не по-различно е ако имате и отделен уред за фризер. Тогава на практика няма никаква нужда да купувате втори уред с фризер, който само да стои празен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар