понеделник, 16 май 2016 г.

Liebherr цена - диапазон при различните модели

Търсите си хладилник или фризер за дома, но искате предварително да знаете към коя марка да се насочите? Това е съвсем естествено. Самото търсене обаче отнема време.

Liebherr цена - диапазон при различните модели
За да ви спестим излишно губене на време, ние направихме малка извадка на всички уреди, които открихме в Либхер и ви предлагаме да се запознаете с тях, защото така ще добиете много бързо представа за предложенията на пазара.

Без съмнение най-ниската Liebherr цена която открихме бе около 300 лева. На тази сума можете да си купите хубав хладилник, което няма как да стане в магазин на друга марка. Поне не и ако търсите уред, който да е съвсем нов, а не втора ръка.

Разбира се, на толкова ниска цена е съвсем логично, че въпросният уред ще е съвсем малък и без фризер, но ако имате у дома фризер и не живеете много хора, този уред чудесно ви устройва.

Liebherr цена от порядъка на 400 - 500 лева предлагат малко по-големи размери, но те също обикновено са без фризери. В повечето случаи на лице е обикновено само камера, но това също е съвсем достатъчно за много домакинства. Всичко зависи от навиците и начина ви на живот.

Достигайки Liebherr цена между 600 и 800 лева, попадаме сред модели, при които сякаш има всичко. Те са значително по-големи, имат фризери, предлагат повече екстри, а и дизайнът започва видимо да се откроява, бъдейки по-стилен и модерен.

При Liebherr цена над 800 лева обикновено ви отвежда сред уредите от наистина доста по-висок клас. Там с нарастване на цената започвате да се озовавате сред все по-луксозни артикули. Все по-често става дума за нодели с функция no frost и други подобни екстри, които улесняват използването на уреда.

Има и нещо друго интересно - с нарастване на цената моделите хладилници сякаш видимо намаляват като разнообразие, просто защото при един модел се съчетават почти всички възможни функции и екстри и ако бъде създаден друг уред, то той няма да се отличава особено от предишния.

При хладилниците Liebherr цена над 2000 лева се вижда рядко, но не е невъзможна. Тук попадат само няколко модела, сред които най-луксозните представители на марката.

Някои от тях са свободно стаящи перфектно оборудвани модели, докато други са по-скоро много шик от гледна точка на дизайна. Трети са предназначени за вграждане и това ги прави доста скъпи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар